fbpx ...
Резервни части и консумативи за машините за фибер лазерно рязане

Резервни части и консумативи за машините за фибер лазерно рязане

Най-сигурният начин да гарантирате правилна работа и дълъг живот на своята машина за фибер лазерно рязане е като използвате оригинални части и консумативи за нея.

Сред основните консумативи за фибер лазера са дюзи, защитни стъкла, лещи и адаптори. Въпреки факта, че това са сравнително малки компоненти, те са от изключителна важност за качеството на работа на машината и изработените детайли.

От особено важно значение е тези елементи да са качествени, за да може да бъдат по-устойчиви на износване и да могат да се използват за по-дълъг период от време. Това води до намаляване разходите за замяна на значителни спестявания за всяка една фирма, особено в дългосрочен план.

Основни видове консумативи:

Дюза
Дюзите при машините за фибер лазерно рязане са изработени от мед. Те са последният компонент на режещата глава, в непосредствена близост до листовия материал. Те вкарват помощния газ в среза, което отвежда разтопения материал от долната страна на листа, с което правят възможен чистия и качествен срез.fiber laser nozzle

Адаптор
Адапторите за дюзи са частта между режещия накрайник (капацитивен модул) и дюзите. Те предпазват режещата глава при сериозен удар, така че да елиминират повреди по нея.adaptor

 

Предпазно стъкло
Предпазните стъкла са консуматив, който е специфичен за машините за фибер лазерно рязане. Те предпазват фокусиращите лещи на режещата глава и така осигуряват правилната ѝ работа за дълъг период от време.

 

Фокусираща леща
Фокусиращите лещи се намират в режещата глава и функцията им е да фокусират лазерния лъч. Доброто им качество и състояние правят възможно прецизното рязане на метал с различни дебелини и вид.lenze

Как да закупите консумативи от сайта на „Нукон България“

Закупуването на части и консумативи от сайта на НУКОН БЪЛГАРИЯ е изключително лесно.

Посетете www.nukon.bg и влезте в секцията КОНСУМАТИВИ от основното меню.

  1. Намерете консумативите, от които имате нужда
  2. Изберете количество
  3. Попълнете необходимите данни
  4. Изпратете поръчката

Ако не сте сигурни точно кои части и консумативи са Ви необходими, ние винаги сме на разположение да Ви окажем съдействие.

Свържете се с нас на info@nukon.bg, от формата за контакт на сайта ни или на телефон 032/940969.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.